Боді ясельний з коротким рукавом

Боді ясельний з коротким рукавом
Модель: 5011-001-33-1
Ціна: 46.00 грн.
Кількість:    
Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом Боді ясельний з коротким рукавом

Полотно: кулір однотонний

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 68-74

Комфортний ясельний боді з коротким рукавом. Застібається на кнопки між ніжок для зручної зміни памперса. Доповнено невеликим накатом. Модель пошита з натурального полотна - однотонного куліру, добре пропускає повітря, не викликає алергічної реакції і добре прилягає до тіла. Для зручності на одному плечі в боді вставлена кнопка, за допомогою якої вам буде легше зняти його з дитини. Продукція бренду відрізняється європейськими стандартами якості і відшивається тільки з сертифікованої сировини. 
Весь одяг вироблений фабрикою, строго відповідає розмірній сітці. На бірочці вказано орієнтовний зріст дитини, а в таблиці - реальні виміри, які зробили наші менеджери. Приємних Вам покупок! Прання перед першим носінням ОБОВ'ЯЗКОВЕ!
Зріст 56 62 68 74 80 86
Довжина боді від плеча (+/-1см) 36 39 41 43 45 48
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 23 24 24 25 25 28

 

Характеристики
Зріст 68 -74
Полотно Кулір
Декор Накат

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: