Спідниця шкільна

Спідниця шкільна
Модель: 6139-080
Ціна: 119.00 грн. 59.20 грн.
Вы экономите от 59.80 грн.
Кількість:    
Спідниця шкільна

Полотно: костюмка

Зріст: 116

Кожна дівчинка хоче виглядати красиво завжди, тому часто юні леді бунтують проти шкільної форми. Але повсякденне вбрання для відвідування середніх навчальних закладів зовсім не повиненно бути нудним і непривабливим! Це доводять дизайнери українського бренду Трикотажний рай, створюючи стильні речі. Спідниця для дівчинки їх виробництва - прекрасне тому підтвердження. Модель вирізняється широкою кокеткою з суцільнокроєним поясом на резинці і запрасованими складками, які надають їй пишність. «Родзинкою» дизайну є витончена брошка, яка кріпиться на поясі. Спідниця ідеально поєднується практично з будь-яким верхом - будь то блуза, гольф або светр. В пояс вшита резинка, яка забезпечує зручність під час носіння. Запорукою комфорту є також якісна тканина пошиття, що складається з поліестерових волокон.
Догляд: габардин добре переться в машинці. Температура води при пранні не повинна перевищувати 40 °, щоб на матерії не утворювалися складки і заломи, її краще сушити в розправленому вигляді. Прасують вироби з цієї тканини з виворітного боку не дуже гарячою праскою.
Величезний асортимент нашого магазину дозволить підібрати стильні речі для Вас і ваших рідних, а досвідчені менеджери дадуть відповідь на всі виниклі питання. Приємних покупок!
Зріст
116
122
128
134
140
146
Довжина спідниці по бічному шву (+/-1см)
29
30
31
32
33
34
Ширина по лінії талії, без натяжки (+/-1см)
20
22
23
24
25
27

 

Характеристики
Зріст 116
Полотно Габардин

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: