Комплект для хлопчика (афганка+шорти)

Комплект для хлопчика (афганка+шорти)
Модель: 6185-057-33
Ціна: 287.00 грн.
Кількість:    
Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти) Комплект для хлопчика (афганка+шорти)

Полотно: двонитка однотонна, кулір однотонний

Склад полотна: двонитка 80% бавовни, 20% поліестру, кулір - 100% бавовна 

Зріст: 128-146

Тривалі літні прогулянки, гра в футбол чи відпочинок на дачі вимагають максимально зручного аутфіта, який не буде сковувати свободу рухів і дозволить шкірі дихати навіть у найспекотніший день. Всім цим вимогам відповідає комплект, створений українською ТМ «Трикотажний Край» для активних хлопчиків. Майка виконана з 100% бавовняного полотна кулір, шорти на 95% складаються з гіпоалергенної бавовни, яка не викликає свербіж і не парить тіло, додавання еластану (5%) робить їх стійкими до розтягування і багаторазовим праннями. М'яка резинка перешкоджає спаданню одягу і не натирає шкіру, а яскравий дизайн піднімає настрій. Комплект від «Трикотажний Край» подарує хлопчикові неймовірне відчуття легкості і комфорту.
Догляд: прати при температурі 30 ° вручну або в делікатному режимі в пральній машині. Слабке віджимання. Сушка на свіжому повітрі без потрапляння прямих сонячних променів. Прасують річ слабонагрітою праскою з виворітного боку. Майку прати окремо від шортів.
Весь одяг вироблена фабрикою, строго відповідає розмірній сітці. На бірочці вказано орієнтовний ріс дитини, а в таблиці - реальні виміри, які зробили наші менеджери. Приємних Вам покупок!
 
Зріст
128
134 140 146
Довжина афганки від плеча (+/-2см)
48
52 52 55
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
34
35 37 39
Довжина бриджів по бічному шву (+/-2см)
38 39 42 44
Ширина по лінії стегон (+/-см)
37
38 40 41
 

 

 
Характеристики
Зріст 128-146
Полотно Двонитка, кулір
Декор Принт

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: