Комплект ясельний для хлопчика

Комплект ясельний для хлопчика
Модель: 5054-001-33
Ціна: 104.00 грн.
Кількість:    
Комплект ясельний для хлопчика Комплект ясельний для хлопчика Комплект ясельний для хлопчика Комплект ясельний для хлопчика

Полотно: кулір однотонний

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 80-98

Яскравий, зручний, стильний комплект для хлопчика від бренду «Трикотажний Край» - це крутий наряд для маленького непосиди. Тепер будь-яке проведення часу малюка буде максимально комфортним. Біла футболочка, з яскравими рукавами, має прямий крій і декорована оригінальним принтом. Шорти синього кольору оснащені еластичною резинкою на поясі яка фіксує виріб на тілі малюка і оброблені контрастною бейкою в колір рукава. Тканина, що використовувалася для пошиття комплекту-кулір, відрізняється чудовою м'якістю, еластичністю, міцністю, зносостійкістю і повітропроникністю. Комплект ідеально підійде для літніх прогулянок малюка, його пасивного відпочинку і в якості наряду для візиту в гості.
Догляд: прання при температурі 30 градусів, без попереднього замочування. Вироби з принтом перед пранням необхідно вивернути на виворітний бік, барабанна сушка заборонена; прасувати при t не більше 110С; з вивороту; при пранні не змішувати з іншими типами тканин. Футболку прати окремо від шортів.
Весь одяг вироблений фабрикою, строго відповідає розмірній сітці. На бірочці вказано орієнтовний ріст дитини, а в таблиці - реальні виміри, які зробили наші менеджери. Приємних Вам покупок!
 
Ріст
80
86
92
98
Довжина футболки від плеча (+/-1см)
32
35
37
38
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
26
27
28
29
Довжина шорт по бічному шву (+/-1см)
16
17
18
19
Ширина по лінії стегон (+/-1см)
28
28
30
31

 

Характеристики
Зріст 80-98
Полотно Кулір
Декор Накат

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: