Комплект ясельний (майка+шорти)

Комплект ясельний (майка+шорти)
Модель: 6202-002
Ціна: 113.00 грн.
Кількість:    
Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти) Комплект ясельний (майка+шорти)

Полотно: кулір однотонний, кулір принтований

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 86-104

Літо - час для активних ігор і яскравих фарб в гардеробі дівчинки. Саме тому для милих маленьких принцес потрібно вибирати барвисті практичні набори, в яких буде зручно грати і знайомитися з величезним і неймовірно цікавим оточуючим світом. Для цих цілей дизайнери бренду "Трикотажний Край" створили комплект для дівчинки, що складається з сукні-маєчки та шортів. Поєднання червоного і прінтованого полотна виглядає яскраво і красиво. Вкорочене плаття-маєчка з круглою горловиною подарує дитині комфорт завдяки вільному крою. Шорти прикрашені милими бантиками, надійно фіксуються на талії за допомогою широкої еластичної резинки. Важливо, що вона не тисне і не залишає слідів на ніжній шкірі. Для пошиття виробу використано м'яке і легке полотно, в складі якого містяться волокна бавовни. Натуральні нитки «відповідають» за проникнення повітря та гігроскопічність.
  Догляд: допускається машинне або ручне прання, ПОПЕРЕДНЬО вивернувши навиворіт, при Т не вище 30 ° С з використанням неагресивних засобів для прання. При полосканні краще використовувати кондиціонер. Верх прати окремо від шортів. Сушка в розправленому вигляді. Прасувати виріб з виворітного боку.
Зріст
86
92
98
104
Довжина майки від плеча (+/-1см)
38
41
42
45
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
28
29
30
31
Длина шорт по бічному шву (+/-1см)
21
22
23
25
Ширина по лінії стегон (+/-см)
30
31
32
33
 

 

Характеристики
Зріст 86-104
Полотно Кулір

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: