Лосини для дівчинки на хутрі (підліткові)

Лосини для дівчинки на хутрі (підліткові)
Модель: 6000-085-1
Ціна: 199.00 грн. 99.60 грн.
Вы экономите от 99.40 грн.
Кількість:    
Лосини для дівчинки на хутрі (підліткові) Лосини для дівчинки на хутрі (підліткові) Лосини для дівчинки на хутрі (підліткові) Лосини для дівчинки на хутрі (підліткові)

Полотно: трьохнитка на хутрі

Склад полотна: 60% бавовна, 35% поліестер, 5% еластан

Зріст: 170

Лосини від знаменитої торгової марки «Трикотажний Край» мають ряд безперечних переваг, які забезпечать їм звання незамінної базової речі для кожної модниці. Лосини універсальні і практичні, зручні і комфортні, тому будуть доречні практично для будь-яких приводів. Бренд дбає про якість кожної створюваної речі, тому стежить за всіма етапами виробництва. Навіть базові лосини створені з урахуванням всіх стандартів, щоб забезпечити ідеальну посадку, безпеку, міцність і довговічність. Для пошиття моделі використовувалася тканина з комбінованим складом: 60% бавовни і 40% еластану. Матеріал добре тягнеться, зберігаючи при цьому щільність і міцність. Він м'який і приємний на дотик. Вшита еластична резинка виконує функцію пояса, надійно утримуючи виріб на тілі дитини навіть при високій фізичній активності. Тканина володіє гігроскопічністю і повітропроникністю, тому дитині завжди буде комфортно. Практичні і зручні лосини гармонійно і ефектно доповнять багато нарядів і образів.
Щоб Ваша улюблена річ надовго зберегла свій естетичний зовнішній вигляд, не забувайте про правильний догляд за трикотажем. Кращий спосіб для прання трикотажу - ручний. Якщо перете в пральній машинці, скористайтеся «делікатним режимом». Оптимальний температурний режим - 30-40 градусів. Періть трикотажні вироби м'якими порошками або гелями з додаванням кондиціонера. Також пам'ятайте, що сушити трикотаж на мотузці - зась! Дотримуючись цих нехитрих правил, Ви продовжите життя трикотажним речам, зберігши їх м'якість і яскравість кольорів.
 
Зріст
134
140
146
152
158
164
170
Довжина лосин по бічному шву (+/-2см) 
76
81
85
87
91
94
101
Ширина по лінії стегон (+/- 1см)
31
32
33
34
35
39
41

 

 

 

 

Характеристики
Зріст 170
Полотно Трьохнитка на хутрі

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: