Футболка жіноча "Україна"

Футболка жіноча  "Україна"
Модель: 8019-037-33-У
Ціна: 90.00 грн.
Кількість:    

Полотно: кулір пеньє однотонний

Склад полотна: 100% бавовна

Розмір: 44-54

Події, що відбуваються в країні, обумовлюють сплеск національної свідомості та патріотизму, які виражаються по-різному. Футболки з українською символікою - найбільш простий, але дієвий спосіб продемонструвати свою солідарність, любов і патріотизм. На сьогоднішній день обмежитися однією моделлю абсолютно неможливо! Компанія «Трикотажний рай» пропонує поповнити гардероб ще однією чудовою моделлю. Оригінальна футболка з індивідуальними яскравими принтами певним чином характеризує її власника. Виріб має якісний крій зручну круглу горловину оптимальної довжини рукава і чудовий трендовий дизайн. Футболка стане відмінним варіантом на кожен день і прекрасним подарунком для близьких.
Догляд: прати при температурі 30 ° вручну або при делікатному режимі в пральній машині. Слабке віджимання. Сушка на свіжому повітрі без потрапляння прямих сонячних променів. Прасувати речі слабо нагрітою праскою з виворітного боку.
Завдяки місцевій локалізації виробництва, а також використання високоякісної турецького полотна від перевірених постачальників, ми маємо можливість запропонувати Вам якісні трикотажні вироби за мінімальними цінами на оптом і в роздріб.
Розмір 44 46 48 50 52 54
Довжина футболки від плеча (+/-1см) 65 65 65 66 66 68
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 43 45 47 50 52 54

 

Характеристики
Полотно Кулір пеньє
Розмір 44-54
Декор Накат

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: