Комбінезон ясельний

Комбінезон ясельний
Модель: 5027-034-22
Ціна: 146.00 грн. 102.00 грн.
Вы экономите от 44.00 грн.
Кількість:    
Комбінезон ясельний

Полотно: махра однотонна

Зріст: 62,74

Чоловічок - незамінна річ в гардеробі кожної дитини. Модель підійде для малюків з першого дня життя і до півроку. Одяг являє собою комбінезон з довгими рукавами і штанцями, що закінчуються носочками. Чоловічок легко розстібається по середині, завдяки чому він швидко надівається і знімається. В такому одязі малюк знаходиться в максимально комфортних умовах. Його тіло повністю закрито, комбінезон не сповзає, не перекручується і не задирається, оголюючи спинку і животик. Яскрава аплікація і характерний колір вбрання з дитини зроблять справжнього симпатяжку. Розробили чоловічок фахівці української торгової марки «Трикотажний рай». Продукція бренду відрізняється європейськими стандартами якості і проводиться тільки з сертифікованої сировини. Комбінезон пошитий з приємного на дотик і міцного до зносу полотна велсофт (безпечний, гігієнічний і гіпоалергенний, тому дає можливість виготовляти з нього одяг для вагітних і годуючих мам, для новонароджених та для людей-алергіків).
   Догляд: Wellsoft легко переносить прання у пральній машині, при цьому лише необхідно дотримуватися температурного режиму в 30 градусів. Не можна використовувати під час прання хлор або відбілюючі засоби. Для машинного прання рекомендується використовувати нейтральний пральний порошок, порошок для прання кольорових і змішаних тканин або ж рідкий засіб.
  Весь одяг вироблений фабрикою, строго відповідає розмірній сітці. На бірочці вказано орієнтовний ріст дитини, а в таблиці - реальні виміри, які зробили наші менеджери. Приємних Вам покупок!
 
Зріст
62
68
74
Довжина комбінезону від плеча по п"ятки (+/-1см)
53
58
62
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
28
29
30
Довжина рукава від плеча (+/-1см)
22
24
25

 

 

Характеристики
Зріст 62,74
Полотно Махра
Декор Вишивка

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: