Сорочка жіноча

Сорочка жіноча
Модель: 8111-001-33
Ціна: 158.00 грн.
Кількість:    
Сорочка жіноча Сорочка жіноча Сорочка жіноча Сорочка жіноча Сорочка жіноча Сорочка жіноча Сорочка жіноча Сорочка жіноча

Полотно: кулір однотонний

Склад полотна: 100% бавовна

Розмір: 44-54

Пройшли часи, коли домашній одяг був нудним та одноманітним. Сьогодні є багато оригінальних варіантів. Продовжують користуватися популярністю і нічні сорочки. Нічні сорочки дуже комфортні, особливо якщо відповідально підійти до вибору. Вони не перешкоджають рухам, не подразнюють шкіру, сприяють міцному сну і повноцінному відпочинку. Саме таку модель пропонує своїм покупцям компанія «Трикотажний Край». Представлена ​​модель має тонкі бретелі, приталений крій, прикрашена оригінальним принтом виконаному в техніці шовкотрафаретного друку. Виріб виконаний з м'якого бавовняного матеріалу, (кулір) приємний до тіла, відмінно пропускає повітря, дарує затишок і комфорт під час сну, може також використовуватися як домашня сукня.
Догляд: Прати при температурі 30 ° вручну або при делікатному режимі в пральній машині. Слабке віджимання. Сушка на свіжому повітрі без потрапляння прямих сонячних променів. Прасують речі слабо нагрітою праскою з виворітного боку.
Український трикотаж від «Трикотажний Край» має широкий асортимент, представлений зручним, красивим одягом для відпочинку і сну. Продукція бренду відрізняється високою якістю, зручним кроєм, приємними матеріалами з яких пошиті вироби і доступною вартістю. Відкрийте для себе надихаючі моделі одягу для дому! Вироби порадують стильним сучасним дизайном і добротним пошиттям.
 
Розмір
44
46
48
50
52
54
Довжина сорочки від плеча (з бретеллю), +/-2см
86
92
94 94 95 96
Ширина по лінії грудей, +/-1см
41
43
45 47 49 51
Ширина по лінії стегон +/-1см
45
47
49
51
53
55

 

 

Характеристики
Полотно Кулір
Розмір 44-54
Декор Принт

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: