Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер)

Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер)
Модель: 6190-055
Ціна: 187.00 грн. 112.30 грн.
Вы экономите от 74.70 грн.
Кількість:    
Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер) Комплект для дівчинки (сарафан+джемпер)

Полотно: фулікра однотонна, двонитка однотнна

Склад полотна: фулікра - 95% бавовни, 5% лайкри, двонитка - 20% бавовни, 20% поліестру

Зріст: 92-98

Бажання оновити гардероб виникає не тільки у дорослих, але і у зовсім юних леді. Відмовляти їм у цьому проханні не варто, адже з брендом «Трикотажний Край» є можливість порадувати малечу стильним елементом гардеробу з мінімальними фінансовими витратами. Оригінальний комплект дозволить дівчинці знайти індивідуальний смак і здивувати всіх навколо. Даний комплект складається з сарафана і джемпера. Сарафан на бретелях має вільний крій, перед - спідничка-прізбір, по заду в пояс вставлена ​​резинка для більш комфортного одягання, полотно, що використовувалося для виробництва - двунитка - це поєднання поліестеру і натуральної бавовни. Завдяки цьому виріб відрізняється зносостійкістю і міцністю. Джемпер з довгим рукавом виконаний з полотна-фулікра. У такому комплекті неймовірно приємно гуляти сонячними днями, насолоджуючись чудовою погодою і отримуючи задоволення від проведення часу на свіжому повітрі.
 Догляд: дбайливе прання при t не більше 40С; прасувати при t не більше 110С з вивороту, трохи вологим; сушка без віджиму на горизонтальній площині; хімічне чищення заборонене.
 Дитяча продукція ТМ «Трикотажний Край» - це співвідношення відмінної якості і прийнятної ціни.
 
Зріст
92
98
104
Довжина сарафану від плеча (+/-2см)
53
57
62
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
25
27
29
Довжина джемперу від плеча (+/-2см)
34
37
38
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
27
27
29
Довжина рукава від плеча (+/-1см)
32
34
35

 

Характеристики
Зріст 92-98
Полотно Фулікра, двонитка

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: