Бомбер для дівчинки (підлітковий)

Бомбер для дівчинки (підлітковий)
Модель: 6029-055-33-5
Ціна: 316.00 грн. 178.50 грн.
Вы экономите от 137.50 грн.
Кількість:    
Бомбер для дівчинки (підлітковий) Бомбер для дівчинки (підлітковий) Бомбер для дівчинки (підлітковий) Бомбер для дівчинки (підлітковий)
Полотно: двунитка набивна
 
Склад полотна: 80% бавовни, 20% поліестру
 
Зріст: 164-170
Бомбер LOVE торгової марки «Трикотажний Край» оснащений довгими рукавами, блискавкою для зручного одягання і бічними кишенями. Виріб прекрасно підходить для прогулянок на свіжому повітрі, активних ігор, подорожей. Прямий крій не обмежує рухів, але при цьому він і не буде широким. Модель має класичний для бомбера комір-стійку, укорочений силует, еластичні трикотажні вставки на талії і манжетах. Оригінальний дизайнерський принт підкреслює витонченість і сучасність моделі. Яскравий модний бомбер відмінно впишеться в повсякденний образ маленької леді, додавши стиль, неповторність і оригінальність. Виріб виготовлено з полотна двонитка - це м'яке податливе полотно особливого переплетення. Еластан з бавовняними і поліестеровими волокнами, що входить в невеликій пропорції до складу полотна, наділив його здатністю до невеликого стрейчу. Полотно не викликає алергічних реакцій, не містить шкідливих домішок. Має дуже приємну для кожної мами функцію - стійкість до утворення катишок. Колір не потьмяніє і довго буде радувати власника яскравістю фарб. Модель прекрасно поєднується з будь-яким одягом: джинсами, сукнею, спідницею, брюками.
  Догляд: так як двунитка не дуже добре реагує на підвищені температури і дає усадку, прати її потрібно в режимі "Бавовна" при температурі не більше 30 градусів. Віджимання краще ручное: злегка віджимаємо тканину і даємо можливість стекти. Після цього сушимо в горизонтальному положенні без доступу високих температур і прямих сонячних променів.
 
Зріст
152
158
164
170
Довжина джемпера від плеча (+/-2см)
59
61
63
65
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
43
44
45
46
Довжина рукава від плеча (+/-1см)
53
56
59
61
 

 

Характеристики
Зріст 164-170
Полотно Двонитка набивна

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: