Сукня для дівчинки

Сукня для дівчинки
Модель: 6027-002-1
Ціна: 94.00 грн. 56.60 грн.
Вы экономите от 37.40 грн.
Кількість:    
Сукня для дівчинки Сукня для дівчинки Сукня для дівчинки Сукня для дівчинки Сукня для дівчинки Сукня для дівчинки Сукня для дівчинки

Полотно: кулір набивний

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 104-134

Зробити літні будні улюбленої принцеси ще більш яскравими дозволить стильний сарафан від популярного українського бренду «Трикотажний Край». Річ буде невід'ємною частиною гардеробу модниці, так як сама по собі вже є помітним акцентом образу за рахунок свого яскравого забарвлення і оригінальному крою. Батьки ж будуть задоволені якістю виробу, відшитого з екологічно чистої, натуральної, гігроскопічної і повітропроникної бавовни. Завдяки такому продуманому складу тканини, одяг легко переносить безліч пранів, зберігаючи початкову форму і презентабельний зовнішній вигляд протягом всієї експлуатації. Сарафан має універсальний прямий крій, що не сковує рухів непосиди.
    Догляд: одяг з куліру буде служити ще довше, не змінюючи свого вигляду, якщо дотримуватися простих правил: прати у воді при температурі 30 градусів, вручну або на делікатному режимі в пральній машині; не прати разом з синтетичними виробами: це сприяє утворенню катишків, використовувати нейтральні засоби для прання та кондиціонери; сушити можна і вертикально, але горизонтальна сушка дозволить краще зберегти форму речей; не сушити одяг під прямими сонячними променями; прасувати при середній температурі.
Зріст
98
104
110
122
134
Довжина сукні (+/-2см)
40
45
46
52
57
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
30
31
32
34
35

 

Характеристики
Зріст 104-134
Полотно Кулір

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: