Худі для чоловіків (оверсайз)

Худі для чоловіків (оверсайз)
Модель: 3363-025-33
Ціна: 735.00 грн.
Кількість:    
Худі для чоловіків (оверсайз) Худі для чоловіків (оверсайз) Худі для чоловіків (оверсайз) Худі для чоловіків (оверсайз) Худі для чоловіків (оверсайз) Худі для чоловіків (оверсайз) Худі для чоловіків (оверсайз)

Полотно: трьохнитка однотонна

Склад полотна: 80% бавовна, 20% поліестер

Розмір/зріст: S/179 - XL/191

Чоловіче оверсайз худі з яскравим принтом - вибір для тих, хто цінує свободу руху та індивідуальність.Просторий силует створює відчуття невимушеності та затишку, а стильний принт відразу привертає увагу. Виконане з м'якої та дихаючої трьохнитки. Щільна трикотажна тканина, яка складається з трьох шарів ниток, що робить її особливо теплою та зносостійкою. Завдяки додаванню поліестеру, матеріал зберігає фасон і є стійким до використання навіть протягом багатьох сезонів.

Худі має капюшон та кишеню кенгуру, що робить його ідеальним вибором як для прогулянок містом, так і для активного відпочинку. Яскравий принт додає родзинку повсякденному стилю, демонструючи неординарний смак власника.

Воно гармонійно поєднується як із спортивним взуттям та аксесуарами, так і з більш класичними елементами гардероба. Загалом, оверсайз худі з принтом - чудовий вибір для активних, сучасних чоловіків, які не бояться експериментувати зі стилем та виділятися з натовпу.

Розмір/зріст S/179 M183 L187 XL191
Довжина виробу від плеча, +/-2см 73 75 77 78
Ширина по лінії грудей, +/-1см 57 61 65 69
Довжина рукава від горловини, +/-1см 76 78 81 83

 

 
Характеристики
Полотно Трьохнитка
Розмір S/179 - XL/191
Декор Принт

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: