Комплект ясельний для хлопчика

Комплект ясельний для хлопчика
Модель: 9522-023-33-4
Ціна: 141.00 грн. 98.00 грн.
Вы экономите от 43.00 грн.
Кількість:    

Полотно: начос однотонний

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 68

Вибір одягу для новонароджених - це дуже відповідальне заняття, адже дитина повинна відчувати себе максимально комфортно в ній. Відмінним варіантом для крихіток, який задовольнить вимоги навіть найвимогливіших батьків, стане ясельний комплект, що складається з штанців і джемперка від українського бренду «Трикотажний рай». Виготовлені речі з полотна футер, що складається з натуральних бавовняних волокон. Такий матеріал - дуже приємний тіла, не викликає подразнення і алергічні реакції, а також добре пропускає повітря, дозволяючи ніжній шкірі «дихати» і оберігає від перегріву і появи попрілостей. Рівні, акуратні шви допоможуть запобігти натиранню. Також порадує одяг милим дизайном. Сірий колір, принт, виглядають чарівно. Таке оформлення гідно справжніх маленьких модників.
Догляд: прати при температурі 30 ° вручну або в делікатному режимі в пральній машині. Слабке віджимання. Сушка на свіжому повітрі без потрапляння прямих сонячних променів. Прасувати річ слабонагрітою праскою з виворітного боку.
Поповніть гардероб Вашого малюка яскраво і зі смаком в інтернет-магазині дитячого одягу «Трикотажний рай». Приємних Вам покупок!
Зріст 68 74 80
Довжина кофти від плеча (+/-1см) 29 32 34
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 23 25 26
Довжина рукава від плеча (+/-1см) 23 26 28
Довжина брюк по бічному шву (+/-1см) 37 41 44
Ширина по лінії стегон (+/-1см)  29 30 31

 

Характеристики
Зріст 68
Полотно Начос
Декор Накат

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: