Блуза шкільна "Original"

Блуза шкільна "Original"
Модель: 6141-066
Ціна: 146.00 грн.
Кількість:    
Блуза шкільна "Original" Блуза шкільна "Original"

Полотно: софт однотонний

Склад полотна: 20% бавовна, 80% поліестру

Зріст: 140-152

Сучасні тенденції вимагають креативного підходу до всього. Якщо раніше шкільна форма була досить однотипною і нічим не примітною, то сьогодні завдяки таким передовим виробникам як "Трикотажний Край" діти різного віку мають прекрасну можливість носити не просто ошатний, але і гарний, оригінальний одяг, що підкреслює індивідуальні смаки свого власника.
 Для вашої юної шанувальниці неординарного стилю українські майстри випустили цю приголомшливу білосніжну блузку "Original", доповнену темними вставками. Вона пошита із змішаної тканини - (софт однотонний), тому є у всіх сенсах легкою в носінні і надзвичайно приємною до тіла. Її можна сміливо вдягати в теплі дні, доповнюючи образ акуратною жилеткою або модним піджаком. Крій виробу досить вільний, тому ніщо не буде заважати руху дитини, яка з першого дня полюбить цю симпатичну блузку.
   Одяг з софт - тканин рекомендується прати в режимі ручного або делікатного прання в машинці - автомат при температурі не вище 40 градусів. Прасують з виворітного боку не гарячою праскою. Для догляду за тканиною не застосовуються відбілювачі, агресивні пральні порошки, щітки з жорсткою щетиною: вони легко ушкоджують структуру матеріалу і призводять річ в непридатність.
Плями з такого матеріалу легко усуваються мильним розчином.
 
Зріст 134 140 146 152
Довжина блузи від плеча (+/-2см) 51 54 56 59
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 36 38 39 40
Ширина по лінії стегон (+/-1см) 38 40 41 42

 

Характеристики
Зріст 140-152
Полотно Софт

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: