Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт.

Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт.
Модель: 11220
Ціна: 780.00 грн.
Кількість:    
Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт. Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт. Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт. Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт. Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт. Набір прозорих сумок у пологовий будинок (S,M,L,XL) - 4шт.
Прозора сумка в пологовий будинок - це одна з вимог лікарів з пологового будинку. Новий вид сумок – плівка ПВХ + спанбонд
 
Спанбонд - екологічно безпечний матеріал та має дозволи на контакт із харчовими продуктами та медикаментами. Матеріал міцний, що дозволяє використовувати вироби із нього дуже довго.
 
Зручні та практичні сумки з якими буде легко майбутній мамі. У набір із 4 сумок помістяться речі для мами та малюка. Відповідає санітарним вимогам пологових будинків. У них можна скласти не тільки необхідні в пологовий будинок речі, але й після складати дитячі речі або іграшки.
 
Незамінний набір сумок у пологовий будинок. Поміститься все, що необхідно мамі та малюкові. Зручно в басейн, для подорожі, зберігання дитячих іграшок, речей, ковдр, постільної білизни. Відмінно для прогулянок із дитиною.
 
S - 31*21*14 см - сумочка ідеальна своїми розмірами для аптечки.
 
M - 40*25*20 см - для речей малюка
 
L - 50*32*23 см - для речей мами
 
XL — 65*35*30 см — супер містка сумка, у ній можна зберігати все
Характеристики
Виробник Україна
Полотно Плівка ПВХ+спанбонд
Розмір S - 31*21*14 см M - 40*25*20 см L  - 50*32*23 см XL - 65*35*30 см

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: