Боді ясельний для дівчинки

Боді ясельний для дівчинки
Модель: 5051-052-33
Ціна: 127.00 грн. 72.00 грн.
Вы экономите от 55.00 грн.
Кількість:    
Боді ясельний для дівчинки Боді ясельний для дівчинки Боді ясельний для дівчинки

Полотно: кулір однотонний, фатин

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 68-80

Боді-плаття для дівчинки від українського бренду «Трикотажний Край» - це ідеальний варіант одягу для маленьких принцес. Чарівний дизайн речі полонить з першого погляду. Ну а завдяки відмінній якості пошиття, ви будете впевнені, що ваша крихітка буде відчувати себе в ньому максимально комфортно. Модель - боді білого кольору з контрастним низом, з рукавами типу ліхтарик і круглою горловиною, має пишну, прозору, фатинову спідницю завдяки якій виглядає чарівно. Надійну фіксацію елемента одягу на тілі забезпечують кнопки між ніжок і на плечі. Виготовлена ​​річ з поллотна - кулір, що складається з натуральних бавовняних волокон. М'який, гіпоалергенний, «дихаючий» матеріал максимально делікатно взаємодіє з ніжною дитячою шкірою, не викликаючи виникнення неприємних відчуттів або появі подразнень.
    Догляд: прання при температурі 30 градусів, без попереднього замочування. Вироби з печаткою перед пранням необхідно вивернути на виворітний бік, барабанна сушка заборонена; прасувати при t не більше 110С; з вивороту; при пранні не змішувати з іншими типами тканин.
Весь одяг вироблений фабрикою, строго відповідає розмірній сітці. На бірочці вказано орієнтовний ріс дитини, а в таблиці - реальні виміри, які зробили наші менеджери. Приємних Вам покупок!
Зріст 68 74 80
Довжина боді від плеча (+/-1см) 41 42 43
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 24 25 26

 

Характеристики
Зріст 68-80
Полотно Фулікра, кулір, фатин
Декор Накат

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: