Комплект ясельний (футболка+шорти)

Комплект ясельний (футболка+шорти)
Модель: 5021-001-33
Ціна: 123.00 грн.
Кількість:    
Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти) Комплект ясельний (футболка+шорти)

Полотно: кулір однотонний

Склад полотна: 100% бавовна

Зріст: 80-98

Співробітники компанії «Трикотажний Край» своєю продукцією сприяють тому, що турботливі батьки могли наповнити гардероб малюка максимально різноманітними, нестандартними і дуже зручними речами. Одна з таких пропозицій-комплект для хлопчика. У цей комплект входить оригінальна футболка з кумедним принтом, із смужками на рукавах, по горловині та по низу виробу, а також не менш симпатичні шортики з парою містких кишень. Модель призначена для носіння на свіжому повітрі в літню пору. Якість матеріалів бездоганна, бавовна відрізняється своїми натуральністю, приємлимістью для шкіри і хорошою стійкістю до зносу. Обидва предмета гардеробау можна носити і окремо: футболка чудово комбінується як зі світлими штанцями або шортиками, так і з більш темними речами, а шортики абсолютно самодостатні і будуть чудово виглядати на вашому хлопчикові.
Догляд: прання при температурі 30 градусів, без попереднього замочування. Вироби з принтом перед пранням необхідно вивернути на виворітний бік, барабанна сушка заборонена; прасувати при t не більше 110С; з вивороту; при пранні не змішувати з іншими типами тканин. Футболку прати окремо від бридж.
Зріст 80 86 92 98
Довжина футболки від плеча (+/-1см) 33 35 37 39
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 25 26 26 27
Довжина шорт по бічному шву (+/-1см) 21 22 23 25
Ширина по лінії стегон (+/-1см) 27 30 31 32

 

Характеристики
Зріст 80-98
Полотно Кулір
Декор Принт

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: