Комплект ясельний для дівчинки (сарафан + боді)

Комплект ясельний для дівчинки (сарафан + боді)
Модель: 5056-054-22
Ціна: 170.00 грн. 96.00 грн.
Вы экономите от 74.00 грн.
Кількість:    
Комплект ясельний для дівчинки (сарафан + боді) Комплект ясельний для дівчинки (сарафан + боді) Комплект ясельний для дівчинки (сарафан + боді)

Полотно: інтерлок білий, капітон однотонний

Склад полотна: інтерлок - 100% бавовна, капітон - 70% бавовна, 30% поліестра

Зріст: 80

У ніжному комплекті для дівчинки два вироби - симпатичний сарафанчик і боді. Обидві речі виглядають мило, обидві пошиті якісно, ​​з натурального бавовняного матеріалу. Якщо об'єднати їх між собою, вийде дуже гарне вбрання, яке добре підійде для здійснення прогулянки або походу в гості. Звичайно, можна використовувати речі і окремо, або поєднувати їх з іншими видами одягу, відповідними за кольором і стилю. Комплект виготовлений українським брендом «Трикотажний Край». Він дуже ніжний, малятко буде виглядати в ньому чарівно. Боді має неширокі еластичні манжети на рукавах і по горловині. Сарафан по переду декорований аплікацією у вигляді медведика. Комплект ідеальний для використання в прохолодну погоду. В пранні обидві речі проявляють себе відмінно. Тканина м'яка, але міцна, не «сідає», не розтягується і не линяє, легко прати і швидко висихає.
   Догляд: оскільки бавовна може дати усадку, температура прання не повинна перевищувати 40 градусів. Не варто користуватися відбілювачами. Для того, щоб вони не потребували прасування, при сушінні добре розправляють і сушать горизонтально, уникаючи попадання сонячних променів. Якщо ж все-таки виникла необхідність в прасуванні, це роблять з вивороту в режимі «Синтетика». Рекомендується скористатися режимом відпарювання.
Зріст
74
80
86
Довжина сарафану від плеча (+/-1см)
40
43
44
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
28
29
29
Довжина боді від плеча (+/-1см)
42
46
48
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
24
25
27
Довжина рукава від плеча (+/-1см)
26
28
30

 

Характеристики
Зріст 80
Полотно Капітон, інтерлок
Декор Вишивка

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: