Сорочечка ясельна

Сорочечка ясельна
Модель: 9686-002
Ціна: 35.00 грн.
Кількість:    
Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна Сорочечка ясельна

Полотно: кулір набивний 

Склад полотна: 100% бавовна

Розмір 22

Легка, простора, зручна дитяча сорочечка на запах з довгим рукавом. Виріб виконаний з набивного куліру швами назовні. На плечі застібається на кнопку. Модель призначена для носіння на свіжому повітрі в літню пору. Якість матеріалів бездоганна, бавовна відрізняється своїми натуральністю, приємлимістью для шкіри і хорошою стійкістю до зносу. Догляд: прання при температурі 30 градусів, без попереднього замочування. Вироби з принтом перед пранням необхідно вивернути на виворітний бік, барабанна сушка заборонена; прасувати при t не більше 110С; з вивороту; при пранні не змішувати з іншими типами тканин. Продукція бренду відрізняється європейськими стандартами якості і відшивається тільки з сертифікованої сировини. 
Весь одяг вироблений фабрикою, строго відповідає розмірній сітці. На бірочці вказано орієнтовний зріст дитини, а в таблиці - реальні виміри, які зробили наші менеджери. Приємних Вам покупок! Прання перед першим носінням ОБОВ'ЯЗКОВЕ!
Розмір
18
20
22
Довжина кофточки від плеча (+/-1см)
20
22
24
Ширина по лінії грудей (+/-1см)
24
25
26
Довжина рукава від плеча (+/-1см) 
21
22
23

 

 

Характеристики
Полотно Кулір
Розмір 22

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: