Футболка оверсайз жіноча

Футболка оверсайз жіноча
Модель: 811457
Ціна: 199.00 грн.
Кількість:    
Футболка оверсайз жіноча Футболка оверсайз жіноча Футболка оверсайз жіноча Футболка оверсайз жіноча Футболка оверсайз жіноча Футболка оверсайз жіноча

Полотно: двонитка однотонна

Розмір: 44

У гардеробі представниць прекрасної статі нерідко присутні красиві і самобутні предмети гардероба, які надають образу неймовірно цікавий і оригінальний зовнішній вигляд. Однією з таких дрібниць є футболка-оверсайз, яка виглядає дещо завеликою, але від цього не менш привабливою. Веселий принт по переду виробу надає моделі ще більше креативу. Стильна футболка для дівчини чудово виглядає на будь-якій фігурі. За рахунок об'ємності виріб вигідно підкреслює стрункий силует і надає образу неповторну жіночність, витонченість і елегантність. Крім того, за наявності зайвих кілограмів футболка оверсайз зможе замаскувати проблемні зони і представити фігуру в максимально вигідному світлі. Подібні предмети гардероба прекрасно поєднуються як з модельним взуттям, так і з грубуватими черевиками на тракторній підошві або стійким прямокутним каблуком. Дуже добре виглядають і кросівки або ботильйони зі шнурівкою.
Догляд: прання в теплій воді до 40 °, з нейтральними миючими засобами в режимі «делікатне прання»; прасування злегка нагрітою праскою (не вище 100 °) з виворітного боку. При пранні не використовуйте засоби містять відбілювач.
Купити футболку-оверсайз Ви маєте можливість онлайн з швидкою доставкою по Україні, саме у нас. Приємних покупок!
Розмір 40 42 44 46 48
Довжина футболки від плеча (+/-1см) 84 84 85 85 86
Ширина по лінії грудей (+/-1см) 53 55 57 59 62
Довжина рукава від горловини (+/-1см) 29 29 30 32 32

 

Характеристики
Полотно Двонитка
Розмір 44
Декор Накат

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: