Шорти-бермуди жіночі

Шорти-бермуди жіночі
Модель: 8341-057
Ціна: 263.00 грн.
Кількість:    
Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі Шорти-бермуди жіночі

Полотно: двонитка однотонна

Склад полотна: 80% бавовна, 20% поліестер

Розмір: 44-52

Шорти-бермуди вільного крою, від ТМ "Трикотажний Край"- не замінна річ у гардеробі кожної жінки та дівчини. Шорти трикотажні, виконані з якісного полотна -двонитка однотонна (бавовна 80% поліестер 20%), що дозволяє тканини дихати і не розтягуватися. Пояс на широкій резинці, зручні кишені з відрізним бочком, стильні та комфортної довжини, підійдуть для заняття спортом (тенісом, бігом), а також для дому, пляжу, для відпустки, на літо. Шорти приховують усі недоліки та підкреслять Ваші переваги. Однотонні повсякденні шорти підходять для будь-якого типу фігури. Бермуди універсальні та відмінно підійдуть для будь-якого віку. Якщо хочете потрапити у свій розмір, скористайтеся таблицею із замірами, враховуючи, що трикотажні бриджі вільні, не в обтяжку.
Догляд: прати при температурі 30° вручну або делікатному режимі в пральній машині. Слабкий віджим. Сушіння на свіжому повітрі без потрапляння прямих сонячних променів. Прасувати річ слабо нагрітою праскою з виворітного боку.
 
Розмір 44 46 48 50 52
Довжина виробу по бічному шву, +/-2см 49 50 50 50 51
Ширина по лінії стегон, +/-1см 53 54 56 58 59

 

Характеристики
Полотно Двонитка
Розмір 44-52

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: